Икона. Несравним. Незаменим. И никога скучен. Фреди отново е тук!

Албумът “Never Boring” обединява за първи път специално подбрана селекция от соло проектите на Фреди Меркюри. Албумът ни напомня за изключителността на Фреди като певец, автор на песни, изпълнител и човек със специален вид енергия. “Never Boring” ни показва за пореден път и защо почти 30 години след смъртта си Фреди Меркюри е все така обичан и незабравим.

Колекцията е прецизно компилирана от екипа от звукови инженери, с който Queen са работили дълги години – Justin Shirley-Smith, Kris Fredriksson и Joshua J Macrae, който е и копродуцент на саундтрака към биографичния за бандата филм „Бохемска рапсодия“ – един от най-продаваните албуми за 2018 г. и 2019 г.

Албумът “Never Boring” излиза във формати стандартно CD, винил и CD колекция с Blu-Ray. Стандартното издание включва 12 песни, сред които наскоро издадените сингли “Time Waits For No One” и “Love Me Like There’s No Tomorrow”. CD колекцията включва троен CD комплект от стандартната версия на албума, CD с ремастерирана версия на първия солов албум на Фреди – “Mr. Bad Guy” (1985) и версията на албума “Barcelona” от 2012 г. с оперното сопрано Монсерат Кабайе.

В бокса са включени още DVD и Blu-Ray с 13 промовидеа и интервюта, книга от 120 страници със снимки, много от които непубликувани преди, както и мисли и цитати на Фреди и разкази на Рами Малек, който получи Оскар за ролята на Фреди Меркюри в най-касовия филм на 2018 – “Бохемска рапсодия”.


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *