Disney подготвя игрална версия на хитовата анимация „Херкулес“

Херкулес

Компания Disney подготвя игрална версия на хитовата си анимация „Херкулес“, съобщи Contactmusic, позовавайки се на Hollywood Reporter.

Римейкът ще бъде продуциран от Джо и Антъни Русо, които са режисирали няколко филма от кинематографската вселена на Marvel, в това число „Отмъстителите: Краят“.
Сценарият е поверен на Дейв Калахъм („Непобедимите“).

В анимацията от 1997 г. героят от древногръцката митология Херкулес говореше с гласа на Тейт Донован. Персонажи озвучаваха също Джеймс Удс и Дани де Вито.

Наскоро феновете на певицата Ариана Гранде лансираха онлайн петиция с искане озвучаването на Мегара – централния женски персонаж, да бъде поверено на тяхната любимка.

Засега с продукцията се свързват имената на Райън Гослинг и Идрис Елба. На този етап остава неясно дали игралната версия ще съдържа музикални елементи като оригинала. Имайки предвид, че сценарият е поверен на Калахъм обаче, зрителите могат да очакват изобилие от екшън.

„Херкулес“ е поредната осъвременена версия на анимационни класики на Disney след „Лейди и Скитника“, „Дъмбо“, „Цар Лъв“, „Аладин“ и „Красавицата и Звярът“. Наскоро компанията оповести, че планира и игрална версия на „Робин Худ“.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *