Реклама

Мъжкият портал © Мустак е онлайн медия, която предлага както партньорства и PR-презентации, така и стандартна банер реклама.

Екипът на © МустакМъжката зона предлага и рекламно присъствие в електронното списание © 10-те найсветът е шарен , музикалния портал © Меломан.бгМузиката на твоя живот и кулинарния сайт © Вкуси меКогато вкусът е преди всичко.

Размерите на банерите в уебсайтовете трябва да бъдат според избраната позиция. Форматите, в които следва да бъде един рекламен банер са SWF, GIF, PNG или JPG. Съдържанието на рекламите трябва да е стриктно съобразено с българското законодателство.

Цената на всяка рекламна кампания се калкулира на база нейната продължителност и избраната позиция в уебсайтовете mustache.bg10te.bg, meloman.bg и vkusi.me. Отстъпката върху крайната цена при комбинирана кампания в два от уебсайтовете е 10%, в три – 15%, в четири – 20%.

Други опции, които сайтовете предлагат, са платените публикации, както и рекламното позициониране на продукти и услуги в наши материали.

1. Банери

По отделна оферта.

2. Публикуване на рекламна статия

– написана от клиента – 500 лв.
– написана от екипа на © Мустак – 600 лв.

Статиите остават в архива на www.mustache.bg

3. Публикуване на рекламна статия

– написана от клиента – 150 лв.
– написана от екипа на © Мустак – 250 лв.

Статиите остават в архива на www.mustache.bg

4. Рекламна игра с включена информация за клиента и активен линк

500 лв./ седмица + награда(и) за победителя(ите)

Статиите остават в архива на www.mustache.bg

Общите условия за реклама в сайтовете на „Меломан БГ“ ЕООД вижте >>ТУК<<.