Вече сте чували, че тренировките са много полезни. Подобряват настроението, намаляват риска от сърдечни заболявания, спомагат за социалния живот. Въпреки това във вас все още не се е породило това силно желание, способно да ви вдигне от дивана.

Оставяме настрана оформените мускули, жадните женски погледи и дружките от фитнеса и добавяме нещо много по-важно, което ви гарантира присъствието в графата “истински мъж”. Физическата активност подобрява състоянието на вашите сперматозоиди.

Последните проучвания показват, че мъжете, които тренират всяка седмица, имат по-високи нива на концентрация на сперма и по-добра подвижност на сперматозоидите, в сравнение с тези, които не го правят. Упражненията спомагат за параметрите и качеството на спермата.

От основно значение се оказва теглото, а то зависи доста от това колко и как се движите. Голямото количество телесни мазнини стресира организма и тялото и влияе на репродуктивните възможности.

Изводът е, че ако имате намерение да продължавате рода, трябва да станете от дивана, да съберете всички боклуци от хладилника и околните шкафове и да потичате до контейнера. А за тренировките след това сме изписали достатъчно статии.

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *