Спечели романа на Дрор Мишани “Липсващото досие”

Спечели романа на Дрор Мишани “Липсващото досие”

12.11.2018 0 Автор Мустак

За инспектор Авраам работата в полицията е неговият живот. Той си остава полицай, дори когато не е на служба, и има тайно хоби: да разкрива грешните ходове, които поднасят майсторите на криминалната проза.

И ето че един на пръв поглед банален случай, изчезването на 16-годишен младеж, поставя на изпитание способностите му. В семейството и в обкръжението на момчето сякаш всички са се наговорили да премълчават или да крият истината, принуждавайки го стъпка по стъпка, от заблуда към заблуда, да се домогва до нея и в края на краищата да я приеме, колкото и болезнена да е тя.

“Липсващото досие” по безспорен начин разчупва клишетата на жанра. Интригата се разгръща постепенно, следвайки не ритъма на литературата, а на живия живот, и изправя читателя пред вечния въпрос за невинността и вината, за признанието и разкаянието. До неочакваната развръзка, която идва като гръм от ясно небе.

Тази седмица © Мустак | Мъжката зона и издателство “Колибри” ви дават шанс да спечелите романа на Дрор Мишани “Липсващото досие”.

Въпросът е: Дрор Мишани е роден през 1975 година. Къде?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 13 часа на 16 ноември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!Коментари