Спечели двойни кинобилети за филма “Момчета за пример”

Спечели двойни кинобилети за филма “Момчета за пример”

09.08.2019 0 Автор Мустак

Колко лош може да стане един ден? Творческият екип зад “Суперяки”, “Ананас експрес” и “Саламена фиеста” ни разкриват трудностите да бъдеш шестокласник в ексцентричната комедия “Момчета за пример”.

След като получава покана за първото си парти с целувки, 12-годишният Макс (Джейкъб Трембли, “Стаята”) изпада в паника, защото не знае как да се целува. Нетърпелив да получи някакви насоки, Макс и най-добрите му приятели, Тор (Брейди Нуун, “Престъпна империя”) и Лукас (Кийт Л. Уилямс, “Последният човек на Земята”), решават да откраднат дрона на бащата на Макс – дрон, който на Макс му е абсолютно забранено да пипа, за да шпионират по-голямата му съседка, която притежава завидни познания в областта.

Планът им обаче се проваля с гръм и трясък, а дронът е задържан. Отчаяни да го получат обратно, преди бащата на Макс (Уил Форте, “Последният човек на Земята”) да се прибере вкъщи, момчетата бягат от училище и дават начало на одисея от епично лоши решения, включващи случайно откраднати наркотици, пейнтбол в студентска бърлога и бягство, както от полицията, така и от ужасяващи тийнейджърки (Моли Гордън, “Безкраен купон” и Мидори Франсис, “Бандитките на Оушън”).

Режисьор на “Момчета за пример” е Джийн Ступнитски, който е и сценарист заедно с Лий Айсенбърг (“Офисът”, “Палавата класна”). Продуценти са Еван Голдбърг, Сет Роугън, Джеймс Уивър и Лий Айсенбърг.

“Момчета за пример” ще правят пакости в кината от 16 август, а в дните до четвъртък © Мустак | Мъжката зона и Форум Филм България ви дават шанс да спечелите два двойни кинобилета за филма.

Условието е: Споделете имената на поне две актриси, носителки на “Оскар”, с които вече си е партнирал Джейкъб Трембли.

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 13 часа на 15 август и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!Коментари