Награда: Кой спечели сборника „Страшни приказки за мрачни вечери 3“ на Алвин Шварц?

Достатъчно смели ли сте за последната колекция от страшни приказки?

Ще излезете ли на среща с красиво привидение? Бихте ли доближили мъгливо тресавище, ако из него дебнат страховити твари? Възможно ли е да надхитрите мистериозното черно куче, което всяка вечер навестява дома ви? Знаете ли как да победите истинска вещица? Ще успеете ли да избягате от плашилото Харолд?

B богато илюстрирания сборник „Страшни приказки за мрачни вечери 3“ американският писател и фолклорист Алвин Шварц събира някои от най-дръзките и увлекателно разказани митове и легенди, а цялостното художествено оформление отново е дело на изключителния Стивън Гемъл.

За да се справите с Торбалан и с досадния полтъргайст, който обитава дома ви, за да разберете как да реагирате, ако срещнете призрак във влака или ако ви ухапе паяк, трябва да разгърнете точно тази книга – тя ще ви шокира и разсмее, но и ще ви подготви за всички странни създания, които тихичко ви наблюдават в мрака!

Тази седмица © Мустак | Мъжката зона и издателство „Сиела“ дадоха възможност на всички да спечелят сборника на Алвин Шварц „Страшни приказки за мрачни вечери 3“.

Въпросът беше: Как е името на португалската версия на митичния Торбалан?

Верният отговор: Ел Коко.

Сборника на Алвин Шварц „Страшни приказки за мрачни вечери 3“ печели: Божидар Божков от гр. Бургас.

Благодарим на всички участници и честито на печелившия!


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *