Награда: Кой спечели сборника на Алвин Шварц „Страшни приказки за мрачни вечери 2“?

Достатъчно смели ли сте за нова порция страшни приказки?

Бихте ли качили на автостоп истински призрак? Ще отворите ли прозореца, ако чуете почукване върху стъклото? Ще дръзнете ли да погледнете в огледалото, ако знаете, че в отражението може да видите нещо зловещо? Обичате ли да си правите кулинарни експерименти, особено ако съставките на вечерята имат подозрителен произход?

B богато илюстрирания сборник „Страшни приказки за мрачни вечери 2“ американският писател и фолклорист Алвин Шварц събира още по-разнообразни и симпатично стряскащи истории от фолклора на Северна Америка, като не пропуска да включи в съдържанието сюжети, които идват и от други краища на света. Стилът е все така семпъл и увлекателен, а солидната доза хумор и ирония подсилва ефекта от четенето и превръща разлистването на страниците в незабравимо и куражлийско приключение!

Тази седмица © Мустак | Мъжката зона и издателство “Сиела” дадоха възможност на всички да спечелят сборника на Алвин Шварц “Страшни приказки за мрачни вечери 2”.

Въпросът беше: Кой е художникът, който стои зад впечатляващите илюстрации в сборника “Страшни приказки за мрачни вечери 2”?

Верният отговор: Стивън Гемъл.

Сборника на Алвин Шварц “Страшни приказки за мрачни вечери 2” печели: Кристиян Пешев от гр. Пловдив.

Благодарим на всички участници и честито на печелившия!


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *