Награда: Кой спечели романа „Деволюция“ на Макс Брукс?

Деволюция

След като пепелта и хаосът от изригването на вулкана Маунт Рейниър най-сетне стихват, архивите за клането в Грийнлуп вече могат да бъдат разкрити – благодарение на дневника на местната жителка Кейт Холанд, намерен сред окървавените развалини на селището.

Изповедта на Кейт лансира сериозни и актуално звучащи теми, сред които са неочакваната сила на характера, дързостта на човешкия дух да се опълчи на хищническата природа и психическото състояние на хората по време на приближаващия, може би невъзможен за предотвратяване фатален край.

На страниците на възхитителния и наелектризиращ роман „Деволюция“ писателят Макс Брукс хвърля светлина върху една изключителна и страховита хроника на оцеляването, като изгражда достоверно както образите в повествованието, така и враждебната среда, която те обитават.

Тази седмица © Мустак | Мъжката зона и издателство „Сиела“ дадоха възможност на всички да спечелят романа „Деволюция“ на Макс Брукс.

Въпросът беше: Как се казва романът на Макс Брукс, по който през 2013 г. режисьорът Марк Форстър засне филм с участието на Брад Пит?

Верният отговор: Z-та световна война.

Романа „Деволюция“ на Макс Брукс печели: Калин Лулчев от гр. Нова Загора.

Благодарим на всички участници и честито на печелившия!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *