Награда: Кой спечели книгата на Страхил Иванов „Силата на малките крачки“?

Искаш да се промениш в положителна посока, но все не ти стига време да го направиш? Провалял си се многократно в опитите си да изградиш по-добри навици за себе си? Изгубил си вяра в собствените си възможности и в това, че изобщо можеш да се промениш? Примирил си се с това, че имаш слаба воля и самодисциплина и е невъзможно да бъдеш постоянен? Мислиш, че промяната може да бъде постигната единствено чрез големи амбициозни цели?

Ако отговори с „да“ на поне един от тези въпроси, животът ти ще се промени драматично в положителна посока, стига да си позволиш да откриеш силата на малките крачки. В „Силата на малките крачки“ няма да намериш обичайните изтъркани съвети за добри навици, а една изцяло нова система за промяна на поведението, която доказано работи и е изключително лесна за използване. При нея чрез поставянето на малки постижими цели си гарантираш, че ще напредваш в желаната от теб посока. 

„Силата на малките крачки“ ще ти позволи да постигнеш невероятни резултати във всяка една сфера от живота си – хранене, тренировки, по-добър сън, четене, учене, самоусъвършенстване, бизнес и каквото друго пожелаеш.

Тази седмица © Мустак | Мъжката зона даде възможност на всички да спечелят книгата на Страхил Иванов „Силата на малките крачки“.

Въпросът беше: Ако получиш сумата от 5 стотинки, която се удвоява всеки ден в продължение на 31 дни, каква ще е печалбата ти в края на месеца?

Верният отговор: 53 687 091,20 лева.

Книгата на Страхил Иванов „Силата на малките крачки“ печели: Борислав Димитров от гр. Варна.

Благодарим на всички участници и честито на печелившия!


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *