Обичай смело

„Обичай смело“ е история, посветена на любовта към цирковото изкуство и преследването на мечтите. Чрез тази книга Енчо Керязов, в разговори с Александра Александрова, се потапя в спомените си и отново минава по дългия път, по който върви вече 30 години.

Книгата тръгва от най-ранните му спомени в спорта и акробатиката, минава през усърдния труд, който полага, за да се превърне в един от най-добрите еквилибристи в света, не пропуска да запознае читателите с големите хора, срещнали го по пътя към върха, стига до най-пищните циркови световни сцени и накрая прави неочакван завой до общината в град Ямбол.

Книгата припомня колко е важно да не спираме да гоним онова, на което усещаме, че принадлежим. Колкото и изненади да поднася животът, ако имаме необходимото търпение, накрая винаги ще се озовем при голямата любов, с мисълта за която сме заспивали и сме се будили дълги години. Книгата се посвещава на всички мечтатели.

Тази седмица © Мустак | Мъжката зона и издателство „Колибри“ дадоха възможност на всички да спечелят биографията на Енчо Керязов „Обичай смело“.

Въпросът беше: Енчо Керязов е заместник кмет на един български град. Кой?

Верният отговор: Ямбол.

Биографията на Енчо Керязов „Обичай смело“ печели: Никола Василев от гр. София.

Благодарим на всички участници и честито на печелившия!


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *